Samen met één van onze opdrachtgevers steunen wij de Bike Ride Challenge. Onervaren fietsers (een groep ‘potentials’) gaat samen met andere ondernemers de uitdaging aan om in een half jaar tijd te trainen voor een zware wielertocht van minimaal 120 kilometer. Als echte profs leven en trainen onder begeleiding van een ervaren professionals op het gebied van sport, bewegingswetenschap en voeding. Daarnaast worden de potentials getraind ter voorbereiding op de arbeidsmarkt, zoals een sollicitatie- en presentatietraining. De uiteindelijke toertocht vindt plaats onder begeleiding van het cyclingteam, een teamtouringcar, ploegleiderswagen, mecanicien en een soigneur zorgen voor het potentials team. Een enorme uitdaging met als moto ‘Discover your potential’!  Door deze uitdaging aan te gaan ontwikkelen de potentials eigenwaarde, discipline en zelfrespect. De Interactief Groep steunt dit project graag en zet zelfs een fantastische ‘biker’ in uit eigen team. Onze Moniek Olsthoorn fietst regelmatig mee met de trainingen om zo deze potentials zowel sportief als maatschappelijk te steunen! Wij houden u van deze challenge op de hoogte! http://www.cyclingteamderijke.com/bike-ride-challenge-2/