Interactief Groep kiest voor Carrière

Interactief groep kiest voor Carriere

De Interactief Groep koos al voor Carrière, maar gaat vanaf 1 april 2019 daadwerkelijk verder onder de naam Carrière Uitzendbureau. Dan zijn we volledig onderdeel van een landelijke keten van 35 vestigingen die net als Interactief gespecialiseerd zijn in het invullen van uitvoerende functies binnen de sectoren productie, logistiek, food, transport en industrie.

Het uiterlijk verandert maar van binnen blijven we dezelfde Rotterdamse lefgozer: niet bang voor een uitdaging, vooruitdenkend, trouw en altijd paraat voor onze mensen en klanten. Ons vertrouwde team blijft vindbaar in ons kantoor aan de Morsestraat in Berkel en Rodenrijs, versterkt door professionals uit het team van Carrière. Zo verenen een doorgewinterde specialist in flexmigranten en een ervaren professional in uitzendprocessen. Samen zijn we een sterk merk in werk, en helpen we elkaar en anderen vooruit. Dat doen we al ruim twintig jaar en dat blijven we doen.

* Vanaf 1 april zal deze website offline gaan en zijn we vindbaar via carriere-uitzendbureau.nl. Ook onze e-mailadressen wijzigen, hoewel we voorlopig ook bereikbaar blijven onder de oude. Ons adres en onze telefoonnummers blijven hetzelfde. Wilt u meer weten over de overname? Lees dan dit artikel.

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of via info@interactief-groep.nl.