BH’v weer in the pocket

BH'v weer in the pocket

23-05-2018

Binnen de Interactief Groep zijn er 3 medewerkers die in het bezit zijn van een BHV certificaat. Ten eerste is dit verplicht en ten tweede vinden wij veiligheid en gezondheid heel belangrijk. Wij sporten samen, delen samen onze verhalen en zijn dan ook verbonden met elkaar. In nood wil je altijd kunnen zorgen dat je een collega kan helpen of zelfs misschien redden. En uiteraard willen wij iedereen helpen.

Wij hebben weer op een plastic borst mogen drukken, onze tijd versneld naar ons AED apparaat en hebben onze procedure tot reanimatie geoptimaliseerd, verbeterd en heel belangrijk versneld. Elk jaar zijn er weer nieuwe wijzigingen in de manier waarop je reanimeert. Je doet het nooit fout maar communicatie is het allerbelangrijkste. Kijk eens, als je geen BHV hebt, hoe je snel en doeltreffend kunt communiceren. Hoe vaak denk je iets en spreek je het niet uit. Locatie, situatie ter plaatse, heb je een telefoon, mondkapje, enz enz…

Onze samenwerking is, omdat wij ook al heel wat jaren samenwerken, duidelijk en helder. Spreken dezelfde taal. Maar wat als dit niet het geval is.

Zakelijk of privé, allemaal BHV!