Interactief kiest voor Carrière

Interactief kiest voor Carrière

05-12-2018

Per 1 december 2018 heeft Interactief zich aangesloten bij Carrière Uitzendbureau.

Carrière is met meer dan 35 vestigingen landelijk actief als specialist in uitvoerende functies in de sectoren productie, logistiek, food, transport en industrie. Een mooie stap vooruit waarbij we onze dienstverlening verbeteren en uitbreiden: onze klanten profiteren van een nog groter landelijk netwerk en de uitzendkrachten van nog meer carrièremogelijkheden. Hiermee draagt Mari-Jon Keijlewer van Herk het stokje over aan een nieuwe directie.Per 1 december 2018 heeft Interactief zich aangesloten bij Carrière Uitzendbureau.

Carrière is gespecialiseerd in het recruiten en leveren van uitzendkrachten, werving en selectie, ZZP-bemiddeling en payrollen. Dit sluit naadloos aan bij de services van Interactief. We zijn als Interactief dan ook zeer tevreden met de overname. Schaalgrootte is in deze tijd onontbeerlijk om de snel veranderende arbeidsmarkt te kunnen blijven volgen en onze klanten en uitzendkrachten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast een uitbreiding van het netwerk wordt met de samensmelting ook een grote professionaliseringsslag gemaakt op het gebied van procesoptimalisatie en administratie. Om de kwaliteit te waarborgen en te garanderen wordt de Interactief Groep bovendien met ingang van 2019 lid van de ABU.

Carrière is een deelneming van Staffing Associates, een snelgroeiende groep van verschillende uitzendmerken en een omzet van circa 150 miljoen euro. Marcel Slaghekke, oprichter en DGA van Staffing Associates heeft meer dan dertig jaar ervaring in de uitzendbranche en is al ruim twintig jaar bestuurslid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Samen met Hurriyet Bagcan, directeur van Carrière, vormt hij het nieuwe bestuur van Interactief. Hurriyet is hierbij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op operationeel en commercieel vlak. Hij zal de toevoeging stapsgewijs begeleiden, waarbij het doel is dat Interactief in de loop van het eerste kwartaal van 2019 volledig zal gaan opereren onder de naam Carrière. Mari-Jon zal zich de komende tijd bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe diensten en blijft in deze hoedanigheid voorlopig nauw betrokken bij de combinatie.

De overname is een mooie nieuwe fase in het inmiddels twintigjarig bestaan van de Interactief Groep. Klein begonnen in 1998 en inmiddels groot geworden, maar nog steeds wel met dezelfde persoonlijke aanpak. Een beleid die ook Carrière hanteert en deze samenwerking des te beter maakt.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met:

Ingrid Mulder

tel: +31 (0)6 53 163 137

email: ingrid@interactief-groep.nl