Online Services

We staan graag 24 uur per dag voor u klaar. Onze online services helpen daarbij. Overzichtelijk voor ons. Snel en transparant voor u. Dat is nog eens interactief!

Heeft u vragen over onze online services, kijk dan onder FAQ’s of bel onze servicelijn: 010 447 90 60

Mijn Interactief

Als opdrachtgever van ons heeft u beschikking over een eigen online backoffice: Mijn Interactief. Hierin kunt u op eenvoudige wijze facturen en/of overzichten bekijken, accorderen, uren invoeren en gegevens van medewerkers ontvangen. U ontvangt een persoonlijke inlogcode waarmee u alleen in uw digitale werkomgeving kan komen. Wilt u informatie over de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Mobiele website

Deze website is dynamisch. Dat betekent dat hij zich automatisch aanpast aan het formaat van het beeldscherm van iedere smartphone of tablet, Android en iOS. Vanuit deze site kunt u eenvoudig mailen, bellen, twitteren, een Linkedin bericht versturen en contactgegevens opslaan van ons team. Zo kunt u overal en op welk tijdstip dan ook beschikken over onze services. Online 24/7 bereikbaar voor onze opdrachtgevers en medewerkers. Interactief anno nu.

Vacature plaatsen

Bent u nog geen klant van ons, maar wenst u wel op zo kort mogelijke termijn invulling van uw vacature? Plaats uw vacature direct op onze site.

Skype

De Interactief Groep werft internationaal. Skype is hierbij een handige tool. Op die manier kunnen wij sollicitatiegesprekken op afstand voeren. Dit werkt effectief en eenvoudig. Ook is de bekende ‘eerste indruk’ van kracht.
Lees meer….