Onze gezamenlijke kracht

Wij bieden meerdere HR specialisten onder één dak. Onze gezamenlijke kennis van de arbeidsmarkt is hierdoor niet alleen heel breed, maar ook diepgaand. Wij bieden arbeidskracht op het gebied van administratief werk, logistiek en distributie, agrarische sector, productiewerk en techniek. Ook functies op topniveau, management en directie, kunnen door ons worden ingevuld. Daarnaast hebben we gezamenlijke oplossingen in huis op het gebied van sociale ondersteuning, gezondheidszorg, huisvesting, juridische vraagstukken en financiën.

Onze gezamenlijke visie

Lef en vertrouwen >

Een goede relatie begint met een klik. De klik die zorgt dat we onszelf kunnen zijn. Dat we eerlijk zijn. Maar het vergt ook lef.

Zicht op talent >

De markt verandert continu. En vandaag sneller dan voorheen. Dit vergt andere oplossingen dan gisteren.

Gezamenlijke kracht >

Niet iedereen is hetzelfde. Ieder mens of onderneming heeft zijn of haar eigen talent.

De gezamenlijke missie

Ons doel is om ondernemingen zo efficiënt mogelijk om te laten gaan met het voornaamste onderdeel van hun onderneming: hun medewerkers. Efficiënt betekent voor ons: meer doen met minder door de juiste mensen op de juiste plek te zetten. We focussen ons daarbij op de flexibele schil. Dit doen wij met strategische oplossingen op maat, waarbij we onze opdrachtgevers zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Door de juiste combinatie van specialisten en een focus op het gehele bedrijf: strategie, branche en cultuur, kunnen wij doelgerichte en kostenefficiënte oplossingen bieden voor de langere termijn. Hiervoor gaan we over grenzen, letterlijk. Onze medewerkers komen uit heel Europa.

Onze specialisten

Onze specialisten hebben ieder hun eigen werkveld, naam, uitstraling, team en website. De individuele websites zijn voornamelijk bedoeld als medium voor de kandidaten en medewerkers. Opdrachtgevers adviseren wij direct contact op te nemen met het vaste kernteam van de Interactief Groep. Lees meer over onze specialisten >

Onze partners

Vanaf december 2018 hebben wij ons aangesloten bij Carrière Uitzendbureau. Hiermee behoren we tot een van de snelst groeiende uitzendbureaus van Nederland en hebben we ons landelijke netwerk sterk uitgebreid. Carrière Uitzendbureau is een merk van Staffing Associates. Deze specialist in uitzendwerk en kei op het gebied van arbeidsadministratie, werkgeverschap, belasting en aansprakelijkheid zorgt ervoor dat wij een betrouwbare basis kunnen bieden met behulp van gestandaardiseerde processen. Samen zorgen we voor een eerste klas dienstverlening door onze gezamenlijke expertise van de arbeidsmarkt.

Carriere Uitzendbureau

Staffing Associates