Onze verantwoordelijkheid

Onze business draait om mensen. Daarom wordt van ons een bijzondere verantwoordelijkheid gevraagd op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zowel mens, milieu als de toegevoegde waarde (People, Planet, Profit) die wij als HR organisatie hebben in onze maatschappij zijn hierbij belangrijk.

Mens

De mens staat centraal bij de Interactief Groep. Veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, en een goed werkgeverschap en sociale werkvoorziening (CSR) zijn hierbij de eerste vereisten. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een Sociaal helpdesk. Op deze wijze ondersteunen wij onze werknemers op het gebied van financiën, zorg, huisvesting en verzekeringen.

Aarde

Niet alleen ons kantoor is voorzien van een efficiënt ruimteverwarmingsysteem en minimaal elektriciteitsverbruik. Wij verzorgen ook duurzame en veilige huisvesting voor onze medewerkers. Daarnaast recyclen wij papier, printen alleen wat nodig is en maken zo min mogelijk gebruik van kleuren cartridges.

Vervoer

De ontwikkeling van katalysatoren in auto’s wordt ieder jaar verbeterd. Een jong wagenpark zorgt er dan ook voor dat de uitstoot van schadelijke stoffen afneemt. Ons wagenpark bestaat daarom uitsluitend uit veilige en jonge auto’s met het A-Label en hybride voertuigen. We streven naar een optimale bezetting en efficiënt gebruik door een goed doordachte logistieke planning.

Stage

Onze jarenlange ervaring delen wij graag. We zijn gecertificeerd als erkend stage bedrijf, en hebben door de jaren heen veel stageplaatsen ingevuld waaruit waardevolle collega’s en dankbare studenten zijn voortgekomen. Momenteel ontwikkelen we een stagetraject bij opdrachtgevers onder begeleiding van de Interactief Groep. We slaan graag de brug van school naar werk!

Eerlijk

Betrokken en Betrouwbaar, daar staan wij voor. Betrokken bij medewerker en opdrachtgever, intern en extern. De deuren van Interactief staan voor iedereen open. Helder en transparant beantwoorden wij vragen, lossen vraagstukken op en denken graag mee. Betrouwbaar als gecertificeerde zakelijke partner belonen wij eerlijk en komen onze plichten naar onze medewerkers na.

Leren

Wij ontwikkelen graag, intern maar ook extern. Onze medewerkers kunnen op ons bouwen. Wij bieden branchegerichte opleidingen aan die ervoor zorgen dat medewerkers zich kunnen ontplooien door de jaren heen, desgewenst in een andere taal. Ook stimuleren wij graag de groeimogelijkheden bij onze opdrachtgevers.