Sociaal helpdesk

Onze organisatie gaat graag de band aan. Niet alleen met onze opdrachtgevers maar zeker ook met onze medewerkers. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat alleen werk en een contract aanbieden niet voldoende is. Onze medewerkers hebben onze hulp en kennis hard nodig, en wij bieden deze graag aan. Hieruit is ons Sociaal Helpdesk ontstaan. Een informatiecentrum voor medewerkers die vragen hebben op het gebied van wet- en regelgeving, huisvesting en verzekeringen. Maar ook op sociaal gebied. Denk hierbij aan ziekte en overlijden, van familieleden in het buitenland en dit meertalig. Niets is ons meer vreemd. Wij voelen ons, en zijn ook zeer betrokken bij onze medewerkers die vaak jarenlang bij ons werkzaam zijn.

Verzekeringen

Wij kennen de wet- en regelgeving met betrekking tot zorgverzekeringen en ziektebeleid als geen ander. Juiste begeleiding en re-integratie na ziekte is één van de redenen dat onze medewerkers goed en op de juiste wijze weer aan het werk gaan.

Huisvesting

Al vele jaren verzorgen wij voor een deel van onze organisatie landelijk huisvesting. Veilige, prettige en normale huisvesting zoals wij in Nederland gewend zijn. Op locatie, dichtbij de opdrachtgever, volgens de richtlijnen van de Skia.

Meertalige begeleiding

Onze medewerkers zijn Internationaal. Wij spreken daarom meerdere talen, en kunnen zo de medewerkers in hun eigen taal begeleiden. Communicatie is uitermate belangrijk, en een taalbarrière mag niet in de weg staan voor een prettige samenwerking.

Begeleiding

Of je nu in een ander land of in een andere stad start met werken, begeleiding vanaf dag één is voor ons een must. Communicatie met onze flexmedewerkers zorgt ervoor dat wij kunnen meedenken en probleemoplossend kunnen werken aan vragen op de werkvloer. De mens centraal stellen betekent voor u kwaliteit en productiviteit.

Belasting

Bij een Sociaal Helpdesk hoort ook begeleiding op het gebied van belastingen. Door middel van ons netwerk zorgen we voor een soepele verwerking zodat onze medewerkers onbezorgd te werk kunnen gaan.

Vraagbaak

Vele jaren ervaring heeft er voor gezorgd dat wij een echte vraagbaak zijn geworden. Op het gebied van huisvesting, wetgeving, zorg en welzijn en vervoer worden wij dagelijks benaderd. Meestal hebben wij een antwoord, zo niet… dan gaan wij ernaar op zoek. Wij gaan graag een uitdaging aan!